0741 907 446

Despre noi.

Suntem o echipa de zugravi profesionisti

Suntem o companie infiintata in urma cu 15 ani, in continua dezvoltare. Domeniul nostru de activitate include realizarea de constructii civile, amenajari interioare si servicii imobiliare. Compania noastra dispune atat de personal calificat, cat si de utilajele necesare realizarii lucrarilor de constructii si amenajari interioare, la cel mai inalt nivel. Cerintele clientilor nostrii sunt satisfacute prin seriozitaea si profesionalismul de care da dovada personalul nostru.

Testimoniale

Am apelat la echipa celor de la zugraveli - rapide, deoarece aveam de zugravita baia. Pot sa ma declar multumita. Au facut o lucrare excelenta, atat in privinta zugravelii, cat si a schimbarii instalatiei sanitare. Ii recomand.

Ana Petrescu, Bucuresti

Am terminat, de curand, de construit casa si aveam urgent nevoie de amenajarea interiorului. Am lucrat cu cei de la zugraveli - rapide si sunt extrem de multumit. Au raspuns prompt, sunt extrem de politicosi si de profesionisti. M-am mutat deja in noua casa si ma bucur de interioarele amenejate de ei. Le multumesc si ii recomand.

Emilian Popa, Buftea

Am vrut o baie turcoaz. Acum o am, multumita celor de la zugraveli - rapide. Sunt super!

Corina Arnautu

Zugraveala?